Wij helpen ondernemers die willen "Groeien"

.... ,want wij weten hoe het juist daar mis kan gaan.

Hoe wij werken

tekening door: Studio LookLook

Stap 1; intake

Wij beginnen eersy met een gesprek waarbij wij samen naar de behoefte kijken. Waar liggen de knelpunten? Wat is het product? Hoe is het bedrijf? Welke voordelen dienen er gecommuniceerd te worden? Wie is de klant en hoe kan deze bereikt worden?


Stap 2; script.

Wij vertalen alle eisen en wensen naar een goed verhaal en script.


Stap 3; filmdag.

Wij komen 3 tot 6 uur filmen en zorgen ervoor dat dit een super leuke dag wordt voor iedereen. Wij vinden filmen namelijk heel erg leuk en willen dat jij dit ook zo ervaart!


Stap 4; montage.

Wij maken een montage van alle beeldmaterialen en sturen een beschermde link door zodat we samen nog de laatste punten kunnen bespreken voordat we de finale versie opleveren.


Stap 5; online.

Wij leveren een downloadbare versie op of we zetten de video voor jou online.

Waarom Studio LookLook

Met een goed verhaal zet je je bedrijf op de kaart. Ik heb zelf (Louis-Pierre) in de praktijk meegemaakt hoeveel impact een bijzonder verhaal voor je onderneming kan hebben met mijn eerste onderneming: Vrachtfiets


Wij wilden namelijk een grote moderne bakfiets maken voor het kunnen vervoeren van een nieuwe bank van de IKEA naar huis. En wij hadden, net zoals zoveel studenten destijds, geen vervoer hiervoor omdat we geen auto en rijbewijs hadden. Metname in Delft ligt de IKEA op maximaal 3 kilometer van meeste studentenhuizen af. Toch zullen veel studenten hun ouders uit een uithoek van Nederland laten komen voor het transport. Wij dachten, als echte TUDelft techneuten en ondernemers in spe: dit kunnen wij slimmer en duurzamer ! Dit verhaal sprak zoveel mensen aan dat we werden gecontacteerd door de NOS headlines , RTL nieuws, BNR nieuwsradio, Telegraaf, Volkskrant, Volksrant banen, De Ingenieur, Bright en zelfs blogs uit de VS.


Al deze positieve aandacht zorgde voor ons voor oa een paar essentiŽle contacten waardoor we al snel interessante projecten konden doen met gemeentes en diverse grote bedrijven zoals de IKEA. Je begrijpt het al: ons verhaal maakte ons bedrijf.

Vertel een verhaal dat mensen willen doorgeven
Nieuwjaars groeten van Studio LookLook
Studio LookLook op locatie
Organisatie

Een bedrijf is in essentie een groep mensen die waarde creŽert voor een ander groep mensen. Traditioneel gezien werken al deze "groepsleden" voor dezelfde baas in hetzelfde gebouw. Studio LookLook werkt vanuit de gedachte dat het internet bijzonder goed is in: het contact brengen van diverse mensen ongeacht de locatie. Naast ons videomarketing-product is ook onze organisatie hier een voorbeeld van. Vandaar dat de groep mensen die staan voor Studio LookLook een zeer divers netwerk is dat bestaat uit ambitieuze freelancers met verschillende achtergronden: Filmmakers, Marketeers, Website bouwers, Social Media Experts, App bouwers, Media trainers, Ondernemers en Business Developers.


Studio LookLook is een freelance bedrijf van Louis-Pierre Geerinckx en kan dankzij haar expertise netwerk een totaalpakket leveren aan iedere klant die online wilt groeien.

Louis-Pierre Geerinckx; Studio LookLook

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content